Alle indlæg af Maja L

Cookiepolitik

Reklame

Introduktion

 

Vi ønsker at være gennemsigtige over for vores brugere om, hvordan vi indsamler og bruger deres data. For at finde ud af mere om dette og om os, som datastyrer, kan du læse vore Privatlivspolitik.
Denne Cookiepolitik har til formål at gøre det klart for brugerne af hjemmesiden (“dig”) hvordan, hvornår og hvorfor vi bruger cookies.

For informationer om, hvordan du sletter eller blokerer cookies, se venligst afsnittet Hvordan kan jeg ændre mine cookieindstillinger? nedenfor. Før du foretager dig yderligere med hensyn til cookies, vil vi anbefale dig at læse denne politik.

Hvilke informationer kan du læse om i denne cookiepolitik.

1. Vores brug af cookies

2. Om cookies

3. Hvilke cookies bruger vi og hvad er deres formål?

3.1. Essentielle cookies

3.2 Præference- og funktionalitetscookies

3.3. Statistiske cookies

3.4. Marketing cookies

3.5. Tredjeparts cookies

4. Hvordan kan jeg ændre mine cookieindstillinger?

4.1. Frameld tredjeparts service vi bruger

4.2. Ændring i browserindstillinger

4.3. Hvordan deaktiveres Flash cookies

5. Variationsklausul

1. Vores brug af cookies

Enhver browser, der besøger vores hjemmeside, vil modtage cookies fra os. For så vidt som cookies, vi bruger, ikke er strengt nødvendige for at drive vores hjemmeside, vil vi bede dig om at give dit samtykke til vores brug af cookies, når du besøger vores hjemmeside første gang.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside, fordi vi ønsker, at alle vores brugere skal have den bedst mulige brugeroplevelse. Oplysninger, der leveres via cookies, gør det muligt for os at optimere din oplevelse på denne hjemmeside.

Cookies indeholder normalt ikke nogen oplysninger, der personligt identificerer en bruger, men personlige oplysninger, som vi gemmer om dig, kan være knyttet til de oplysninger, der er gemt i og hentet fra cookies. I vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvilke personlige data, der er relateret til vores brugere, som bliver behandlet.
Back to top

2. Om cookies

Cookies er små tekstfiler, der placeres på din enhed af hjemmesider, du besøger. Det gør det muligt for hjemmesiden at huske dine handlinger og præferencer (som f.eks. login, sprog, skriftstørrelse og andre visningsindstillinger) over en periode, så du behøver ikke at indtaste dem igen, når du kommer tilbage til hjemmesiden eller går fra en side til en anden. Brugen af cookies hjælper dig med at navigere effektivt mellem sider, de hjælper med at huske dine præferencer og forbedrer din browsing oplevelse på andre måder. Cookies kan også medvirke til at sikre, at den markedsføring, som du ser online, er mere relevant for dig og dine interesser.

Andre teknologier, herunder data, som vi gemmer i din webbrowser eller enhed, identifikatorer, der er knyttet til din enhed og anden software, bruges til lignende formål. I denne politik betegner vi alle disse teknologier som “cookies”.

Cookie kan klassificeres efter deres levetid, det domæne, som de hører til, og opbevaringssted.
Ved levetid, er cookies enten:

  • session cookies, der slettes, når brugeren lukker browseren – session cookies varer kun så længe som selve sessionen (normalt et enkelt besøg hos en hjemmeside eller en browser session). 
  • vedholdende cookies, der forbliver i brugerens computer/enhed i en predefineret tidsperiode (medmindre de slettes af brugeren før perioden udløber). Vedholdende cookies hjælper os til at genkende dig, så det er lettere at vende tilbage til vores hjemmeside eller interagere med vores tjeneste uden at skulle logge ind eller ændre dine indstillinger hver gang. Når du er logget ind, forbliver en vedvarende cookie i din browser og vil blive læst igen, når du vender tilbage til vores hjemmeisde.

Hvad angår domænet, som de hører til, er der enten:

  • førstepart cookies, som er angivet af webserveren på den besøgte side og som deler samme domæne, eller
  • tredjepart cookies, som opbevares af et andet domæne end den besøgte sides domæne. Dette kan ske, når hjemmesiden refererer til en fil, som f.eks JavaScript, som ligger uden for sit domæne.

Under hensyntagen til hvor cookies gemmes, er der:

  • browser cookies, som sendes af en hjemmeside og gemmes på brugerens browser. Browser cookies gemmer mindre end Flash cookies, og kun browseren, hvor de gemmes, har adgang til dem.
  • Flash cookies er kendt som lokale delbare objekter, og de skiller sig ud fra browser cookies på grund af mængden, typen og måden hvorpå data gemmes. De gemmes uden for browseren, og de kan være tilgængelige fra flere browsere på samme computer.

For at lære mere om cookies, kan du besøge www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Back to top

3. Hvilke cookies bruger vi og hvad er deres formål?

Vi bruger alle de typer af cookies, som er beskrevet ovenfor. En mere detaljeret beskrivelse af vores cookies, deres funktioner og kilder kan findes nedenfor.

3.1. Essentielle cookies

Essentielle cookies er nødvendige, for at vores hjemmeside kan fungere efter bedste evne. De hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktionaliteter, som f.eks. side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Denne type cookies kan bruges til at beskytte og accelerere vores hjemmeside ved automatisk at optimere leveringen af vores indhold. Det er således du får den hurtigste sideindlæsningstid og den bedste ydeevne. Essentielle cookies kan også bruges af sikkerhedsmæssige grunde og til at identificere vores betroede besøgende. De kan filtrere robotter og skelne dem fra legitime brugere, og ikke mindst forhindre enhver form for spamaktivitet på vores hjemmeside.

Disse cookies svarer ikke til nogen bruger-id i vores webapplikation, og cookies lagrer heller ingen personligt identificerbare informationer. Vi anbefaler dig til ikke at slukke for disse cookies. Hvis du indstiller din browser til at blokere eller advare dig om disse cookies, så skal du være opmærksom på, at nogle dele af hjemmeisden ikke vil fungere efterfølgende.

3.2. Præference- og funktionalitetscookies

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske informationer, der ændrer måden hvorpå hjemmesiden opfører sig eller ser ud, såsom dit foretrukne sprog eller den geografiske region, du befinder dig i. De kan også bruges til at tilbyde tjenester, du har bedt om, såsom at se en video, kommentere på en blog eller bruge live chat-tjeneste.
 
 
 

3.3. Statistiske cookies

Statistiske cookies hjælper hjemmesideejere med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere informationer anonymt. Vi bruger forskellige statistiske cookies for at analysere informationer om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Statistiske cookies kan behandle oplysninger om antallet af besøgende på hjemmesiden, hvor de besøgende kom fra, de sider, som de har besøgt, scrolling aktiviteter, downloads, informationer om brugeragenten, tid brugt på hjemmesiden og omtrentlig geografisk placering af enheden, som du bruger til at få adgang til vores hjemmeside. Vi bruger disse oplysninger til at udfærdige rapporter, der hjælper os til at forbedre hjemmesiden. Rapporter kan præsenteres visuelt via heat maps og anonymiserede skærmoptagelser. Alle data, vi behandler ved brug af denne type cookies, præsenteres i aggregeret format og/eller pseudonymiseret.
Vi bruger hovedsageligt statistiske cookies, der leveres af Google Analytics, Clicky, Hotjar, Visual Website Optimizer. Vær dog opmærksom på, at vi også kan bruge statistiske cookies fra andre virksomheder, for hvilke tjenester vi måske også bruger til statistiske og analytiske formål.
 
 

3.4. Marketing cookies

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Formålet er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger.

Til markedsføringsformål bruger vi hovedsageligt Eloqua og Adform cookies på vores hjemmeside. Disse cookies tjener til det formål at tilpasse den måde hvorpå, vi kommunikerer med dig. Hvis du er logget ind på hjemmesiden og accepterer at modtage reklamemateriale, hjælper Eloqua cookies os til at evaluere dine personlige præferencer mod specifikt indhold, som vi yderligere bruger til at levere reklamemateriale til dig, som svarer til dine præferencer.

Vær opmærksom på, at vi kan bruge marketing cookies, der leveres af andre virksomheder, for hvilke tjenester vi kan bruge til markedsføring. 

3.5. Tredjeparts cookies

Tredjeparter kan indsætte cookies, når du besøger vores hjemmeside. Dette kan skyldes, at vi har hyret en tredjepart til at yde tjenester på vores vegne. I andre tilfælde skyldes dette, at vores hjemmesider har indhold eller annoncer fra tredjeparter, såsom videoer, nyhedsindhold eller annoncer, der leveres af andre annoncenetværk. Da din browser forbindes til disse tredjeparts webservere for at indhente det pågældende indhold, har tredjeparter mulighed for at indsætte eller læse deres egne cookies på din enhed og indsamle oplysninger om dine onlineaktiviteter på tværs af hjemmesider eller onlinetjenester. Tredjepart tracking cookies kan også være nødvendige for effektiv anvendelse af affiliate links og afviklingen af evt. affiliate aftaler, som vi har på plads.

Back to top

4. Hvordan kan jeg ændre mine cookieindstillinger?

Du kan til enhver tid vælge at deaktivere nogle eller alle cookies. Der er flere måder, du kan deaktivere cookies på.

4.1. Frameld tredjeparts service vi bruger

Du kan vælge ikke at blive sporet af nogle af de tredjeparts serviceydere, som vi er afhængige af, ved hjælp af følgende instruktioner:

4.2. Ændringer i browserindstillinger

De mest udbredte webbrowsere giver dig muligheden for at styre de fleste cookies gennem dine browserindstillinger. Husk, at hvis du begrænser hjemmesidernes mulighed for at indsætte cookies, kan du forværre den generelle brugeroplevelse, da den ikke længere vil blive tilpasset til dig.

Hvis du stadig ikke ønsker at modtage cookies fra vores hjemmeside, så kan du ændre dine browserindstillinger på den enhed, du bruger, til at få adgang til vores tjenester. Nedenfor kan du finde instruktioner til, hvordan du deaktiverer cookies hos de mest populære internetbrowsere. Du kan også finde links til sektionen, hvor du kan styre dine cookies, hos de mest populære internetbrowsere. Læs venligst følgende instruktioner omhyggeligt:

  • Internet Explorer: klik på Tools knappen, dernæst på Internet Options. I General fanen, vælg Browser history, klik på Settings. Dernæst klik Select files og vælg de Cookies, du ønsker at deaktivere. Luk derefter vinduet med listen over cookies og klik to gange på OK for at vende tilbage til internettet. Flere instruktioner er tilgængelige her.
  • Firefox browser: klik på Firefox Menu ikonet, derefter på Tools knappen, og derefter Options; i vinduet, der vises, skal du vælge Privacy og vælg Remove Specific Cookies. Vælg de cookies, som du ønsker at deaktivere og fjern dem. Flere instruktioner er tilgængelige her.
  • Safari: klik på knappen Settings, derefter på Preferences. I vinduet, der vises, vælg Privacy/Security og klik på Show Cookies. Vælg de cookies, som du ønsker at deaktivere og klik på Delete eller Delete All. Flere instruktioner er tilgængelige her.
  • Chrome: klik på Google Chrome menuen, dernæst Settings. Nederst på siden skal du klikke på Advanced Settings. I Privacy sektionen skal du klikke på Content Settings. For at deaktivere cookies:
    • Vælg ‘Block sites from storing any data’;
    • Klik på ‘Cookies and site data’ og bevæg musen henover hjemmesiden, som har skabt den enkelte Cookie, og klik på X i højre hjørne eller klik på Remove All.

Mere information er tilgængelig her.

  • Safari (mobil) – For mere information besøg venligst følgende link.

For instruktioner om, hvordan du deaktiverer cookies på internetbrowsere, der ikke er angivet ovenfor, bedes du læse den dokumentation, som din browserproducent tilbyder.

4.3.Hvordan deaktiveres Flash cookies

Ændring af browserindstillinger vil ikke fjerne Flash cookies. Hvis du vil deaktivere Flash cookies, kan du få instruktionerne her. Hvis du deaktiverer Flash cookies, vil du ikke have adgang til flere af de funktioner, der gør din oplevelse mere effektiv, og nogle af vores tjenester vil ikke fungere ordentligt.

Back to top

5. Variationsklausul

Det kan blive nødvendigt at ændre i denne cookiepolitik grundet ændringer i tekniske og forretningsmæssige behov, eller for at overholde lovgivningsmæssige krav i EU’s databeskyttelseslov.

Væsentlige ændringer er de, der påvirker dine rettigheder med hensyn til beskyttelse og behandling af dine personlige data. Væsentlige ændringer kan omfatte (men er ikke begrænset til) lancering af nye tjenester, udbredelse af nye teknologier og behandling af dine data til nye formål. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i cookiepolitikken, så vil vi give dig besked via vores tjenester eller på anden måde give dig muligheden for at gennemgå ændringerne, inden de træder i kraft. Du vil blive bedt om at godkende behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med den opdaterede privatlivspolitik. Hvis du ikke accepterer dette, vil du muligvis ikke kunne bruge din konto og tjenester, som kun er tilgængelige for registrerede brugere.

Derudover foretager vi fra tid til anden mindre ændringer til vores cookiepolitik. Disse typer af ændringer kan omfatte (men er ikke begrænset til) organisatoriske og grammatiske ændringer for at gøre politikken nemmere at læse. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, efter at vi har offentliggjort den opdaterede cookiepolitik med mindre ændringer, betyder det, at behandlingen af dine personlige data er underlagt den opdaterede cookiepolitik med mindre ændringer.

Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå denne side for at være fuldt opdateret med de seneste informationer om brugen af cookies.

Back to top
a

Fortrolighedspolitik

Reklame

 

Introduktion

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger, der kan indsamles ved besøg på denne hjemmeside. Det gælder ikke for databehandling, der finder sted på andre hjemmesider.

Ejeren af denne hjemmeside (‘vi’, ‘os’, ‘vores’) er:

Personoplysninger er oplysninger om dig, der muligvis kan identificere dig som en fysisk person. Denne fortrolighedspolitik gælder ikke for andre hjemmesider, end denne.

Denne fortrolighedspolitik er gældende fra den 25. maj 2018, men den kan opdateres eller ændres fra tid til anden, hvis der skulle opstå en væsentlig ændring eller opdatering, der påvirker dine rettigheder. Når dette sker, vil du blive underrettet på forhånd, så du kan gennemgå ændringerne, inden de træder i kraft. (fx hvis der opstår nye formål med databehandling, der bliver lanceret nye tjenester eller udviklet nye teknologier, der har væsentlig betydning for, hvordan vi behandler dine data).

Data, vi behandler

Når du besøger vores hjemmeside, kan vi behandle to typer af dine data:

  • Oplysninger om tidspunkt og dato for dit besøg på hvor hjemmside, din IP-adresse og typen og udgaven af din enhed, det operativsystem du benytter, og unikke enhedsidentifikatorer og oplysninger om din netværksudbyder.
  • Oplysninger om dine interaktioner med vores partnerwebsteder – uanset om du besøger, registrerer eller deltager i spilaktiviteter på nogen af vores hjemmesider. Disse oplysninger indleveres på et aggregeret niveau og kan ikke knyttes til din identitet.

Sådan behandler vi dine data (ifølge retsgrundlag)

Håndtering af dine personoplysninger tjener den legitime interesse, at forbedre vores produkter og tjenester med det formål at:

  • Måle og forbedre effektiviteten af de reklamekampagner, der implementeres på vores hjemmeside
  • Forbedre din generelle brugeroplevelse
  • Optimere indholdet på vores hjemmeside
  • Sikkerhed og vedligeholdelse af webstedets funktionalitet
  • Forebyggelse af eventuelle trusler
  • Beregning af vores indtægter
  • Website analyse og statistik

Sådan bruger vi cookies

Når du besøger vores hjemmeside, modtager din browser cookies fra os. Ved at bruge cookies. ønsker vi at give den bedst mulige oplevelse på vores websote, og til alle vores besøgende på internettet. Brug af cookies muliggør forbedring af websitfunktionaliteter, fremme af vores produkter og levering af indhold fra tredjemand. For yderligere oplysninger om, hvordan brugen af cookies fungerer, læs venligst vores Cookie Policy.

Dine databeskyttelsesrettigheder under generel databeskyttelsesforordning (GDPR)

  • Adgang til, opdatering af eller at få slettet de oplysninger, vi har om dig: Når det er relevant, kan du anmode om adgang, opdatering eller sletning af dine personoplysninger, som vi kontrollerer
  • Ret til indsigelse: Du har ret til at protestere mod vores behandling af dine personoplysninger
  • Ret til begrænsning: Du har ret til at anmode om, at vi begrænser eller begrænser behandlingen af ​​dine personoplysninger
  • Retten til dataoverførbarhed: Du har ret til at blive udstyret med en kopi af de oplysninger, vi har om dig, i et struktureret, maskinlæsbart og almindeligt anvendt format
  • Ret til at inddrage samtykke: Du har også ret til at trække dit samtykke tilbage til enhver tid, hvor vi benytter dit samtykke til at behandle dine personoplysninger.
  • Retten til at indgive klage: Indsæt en klage hos din lokale eller danske databeskyttelsesmyndighed, hvis du mener, at dine ovenfor nævnte rettigheder er blevet overtrådt. Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K;
  • Hvis du på noget tidspunkt har spørgsmål til behandlingen af ​​dine personoplysninger på denne hjemmeside, eller hvis du vil sende os anmodningen om dine rettigheder, bedes du kontakte os på

Du kan også kontakte Det Danske Databeskyttelsesagentur: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

Dataselskab og datastyring

Databeskyttelsesloven, den generelle databeskyttelsesforordning (‘GDPR’). Da personlig databehandling sker på dine personoplysninger, anses du for at være registreret. Databeskyttelsesloven, den generelle databeskyttelsesforordning (‘GDPR’). Da personlig databehandling sker på dine personoplysninger, anses du for at være registreret..

Datastyring er den fysiske eller juridiske person, der (enten alene eller i fællesskab med andre personer) bestemmer, hvilke formål og hvilken måde personoplysninger der er, og som skal behandles. Med henblik på denne fortrolighedspolitik fastlægger vi derfor formålet med og midlerne til behandling af dine personoplysninger på denne hjemmeside. Vi anser os for at være en dataansvarlig over dine personoplysninger. At udøve datastyring skaber en forpligtelse, til at beskytte dine data med yderste forsigtighed og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Data beskyttelse

At holde dine data opdaterede og sikre har vores højeste prioritet når det gælder databeskyttelse. Vi er forpligtet til at anvende passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine personoplysninger er sikre og godt beskyttede mod utilsigtet tab, tyveri, uautoriseret adgang eller brug, brud eller andre potentielle ulovlige aktiviteter.

En anden metode, som vi bruger til at beskytte dine personoplysninger, er adgangskontrol. Kun autoriseret og uddannet personale har adgang til dine personoplysninger, som vi opbevarer, hvilket er nødvendigt for udførelsen af deres job.

Tredjemandsmodtagere

Dine personoplysninger deles muligvis med enheder, der hjælper med at optimere og videreudvikle vores tjenester (fx analytics, udvikling, marketing). Ud af nødvendighed ønsker de at behandle personoplysninger for at udføre opgaver, vi uddelegerer til dem.Som defineret under GDPR betragtes disse tredjeparter som dataprocessorer. Dataprocessorer er involveret i behandlingen af dine personoplysninger på grundlag af relevante databeskyttelsesaftaler, der er designet til at sikre, at dine personoplysningerer sikre og sikre.

Hvornår og hvis det er nødvendigt, kan vi dele dine data med offentlige myndigheder og retshåndhævende organer.

Overførsel til modtagere fra tredjelande

Hvornår og hvis dine personoplysninger overføres uden for EØS, vil vi sørge for, at alle passende foranstaltninger træffes for at sikre et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse, som den gældende databeskyttelseslov definerer det.

Der er tre kategorier af modtagere fra tredjelande, hvortil dine data kan overføres:

  • Modtager baseret i USA i overensstemmelse med Privacy Shield Framework. Du kan læse mere om denne ramme her
  • En stat, der er godkendt af Europa-Kommissionen. Du kan få flere oplysninger om stater med tilstrækkelig beskyttelse her
  • Modtager, der er baseret i et land, der ikke giver et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse, ifølge Europa-Kommissionen. I denne situation vil vi indgive en databeskyttelsesaftale med modtageren, der vil indeholde standardkontraktsklausuler udstedt af Europa-Kommissionen. Dette ville forpligte modtageren til at levere et niveau af sikkerhed og databeskyttelse svarende til det, der kræves af GDPR

888casino bonus

Reklame

888casino er en del af den erfarne og anerkendte gamblingkoncern 888, som har været i branchen i mange år, og som har masser af erfaring indenfor både casino, sportsbetting og poker. Derfor er der også garanti for masser af underholdning og spænding hos 888casino.

Alle nye kunder kan modtage en flot 888casino bonus, som giver 50 kr. gratis helt uden en indbetaling samt 100% op til 2.000 kr. på den første indbetaling. I denne anmeldelse tager vi et kig på denne 888casino bonus og de mange andre aspekter ved det populære online casino.888casino velkomstbonus

Bonusvilkår Detaljer
888casino bonus: 100% op til 2.000 kr.
Minimum indbetaling: 60 kr.
Omsætningskrav: 25 gange
Omsættes indenfor: 60 dage

888casino velkomstbonus i detaljer

Den flotte 888casino bonus er ganske nem at aktivere og benytte. Det eneste du skal gøre for at modtage dine 50 gratis kroner er at klikke på det link, som du modtager via e-mail når du har gennemført din 888casino oprettelse.

For at modtage din 888casino bonus på 100% op til 2.000 kr., skal du ganske enkelt foretage dit 888casino login og gennemføre din første indbetaling. Når du har indbetalt penge til din konto, vil 888casino fordoble beløbet. Så hvis du f.eks. indbetaler 1.000 kr., får du 1.000 kr. oveni som 888casino bonus.

Der er en række regler og vilkår for dette flotte 888casino velkomsttilbud. Det er vigtigt at du er opmærksom på disse inden du opretter en konto og aktiverer din 888casino bonus. Vi gennemgår nogle af de mest centrale regler her, men vi anbefaler altid at tage et kig på casinoets hjemmeside og læse samtlige vilkår igennem inden du aktiverer din 888casino bonus.

De følgende regler og vilkår gælder for denne 888casino velkomstbonus:

  • Tilbuddet gælder kun for nye kunder.
  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Minimum indbetaling er 60 kroner.
  • Omsætningskravet er 25 gange bonusbeløbet indenfor 60 dage. Bemærk at nogle spil ikke tæller med i omsætningskravet med samme vægt.

888casino login og oprettelse

Hvis du synes velkomstbonussen lyder som noget for dig, så vil det glæde dig at vide at det er ganske nemt og enkelt at oprette en konto og foretage dit 888casino login. Hele processen tager ikke mere end et par minutter.

For at oprette en konto skal du selvfølgelig besøge hjemmesiden. Derefter skal du klikke på “Tilmeld dig” øverst på forsiden, indtaste dine personlige oplysninger og endelig bekræfte din identitet ved at foretage et 888casino login med NemID. Husk at angive om du ønsker at modtage din 888casino bonus når du opretter din konto.

888casino betalinger

Spiludvalg

888casino har en flot hjemmeside, hvor det er nemt at navigere frem og tilbage mellem de mange spil. Du kan nemlig benytte en simpel navigationsmenu, hvor alle spil er inddelt i kategorier, og derudover kan du også benytte en søgefunktion til at søge efter det spil, som du leder efter.

888casino tilbyder et bredt udvalg af spil, som inkluderer alle de klassiske casinospil såsom roulette, blackjack, baccarat og hold’em poker. Derudover har du masser af muligheder for at omsætte din 888casino bonus på de mange spilleautomater og jackpotspil.

De mange bordspil kan du både spille på det traditionelle online casino og på det autentiske live casino, hvor du spiller mod rigtige dealere. Her kan du chatte med dealeren og de andre spillere ved bordet mens du prøver at score gevinster.

888casino betalinger

Hos 888casino har du masser af muligheder for at foretage ind- og udbetalinger. Du kan både benytte de klassiske betalingskort såsom MasterCard og Visa og de populære e-wallets Neteller, Skrill og PayPal. Endelig er det også muligt at benytte den klassiske bankoverførsel. 888casino betalinger er gebyrfrie.

Samlet vurdering

888casino er et populært online casino, og det kan man godt forstå. Du får nemlig adgang til et stort udvalg af casinospil, både på det klassiske online casino og på det autentiske live casino, hvor du spiller mod rigtige dealere. Desuden er det nemt og enkelt at foretage sit 888casino login og navigere rundt på den brugervenlige hjemmeside.

Husk at alle nye kunder kan modtage en 888casino bonus, som lyder på 50 kr. gratis uden en indbetaling samt 100% op til 2.000 kr. på den første indbetaling. Denne flotte velkomstbonus giver dig en god start og endnu flere muligheder for at prøve de mange spil af.

Vi kan varmt anbefale at oprette en konto hos 888casino, som har mange års erfaring med at levere underholdende og spændende spil til de danske kunder.